Ningbo Youlin je podjetje, ki ponuja rešitve vse v enem za natančno CNC obdelavo, CNC struženje, CNC rezkanje, žigosanje kovin, globoko vlečenje, kovanje, litje, investicijsko litje, tlačno litje, ekstrudiranje aluminija, brizganje plastike, lasersko rezanje cevi in ​​pločevine Izdelava kovin v različnih panogah že več kot desetletje. Izdelki, ki smo jih izdelali, se večinoma uporabljajo v medicinski, elektronski, vesoljski, mehanski, komunikacijski, igračah, inteligentni opremi in drugih industrijah.


Naše podjetje je hitro raslo z našimi strankami skupaj, z našimi bogatimi izkušnjami in odlično kakovostjo.


Naša ekipa sledi vam in vašim idejam. Sprejmite predvsem posel OEM/ODM, ker ponujamo svetovalno skupino, delavce z bogatimi izkušnjami, upravljanje dobavne verige, različne rešitve in izvoz.


Vsako vrsto materiala je mogoče razviti in dobaviti natančno v skladu s specifikacijami, dizajnom in zahtevami stranke. Naše primarno poslanstvo je pravočasno izpolniti kakovostna pričakovanja strank in storitev po konkurenčnih cenah ter ponuditi natančno obdelavo in storitve po meri.


Naše prednosti

Hitri vzorci

Celovita programska oprema za načrtovanje omogoča izdelavo vzorca v 7 do 10 dneh.

Vrhunska kakovost

Celoten nabor inšpekcijske opreme in postopkov nadzora kakovosti naredi odlične izdelke CNC obdelave.

Izkušena ekipa

Naša ekipa je nabrala bogate izkušnje pri načrtovanju in proizvodnji na področju CNC obdelovalnih delov, CNC rezkalnih delov in delov za stružnico. Kar nas lahko loči od drugih.

Dostava pravočasno

Dober postopek pošiljanja in dober dobavitelj zagotavljata, da lahko blago dostavimo vedno pravočasno.


Imamo izkušeno ekipo za prilagojene storitve OEM, napredno tehnologijo, odlično opremo, strogo upravljanje je temelj nenehnega razvoja in širitve podjetja, natančni izdelki pa pridobijo zaupanje strank. Verjamemo, da bomo z našim nenehnim prizadevanjem in prizadevanjem lahko dosegli vzajemno korist in win-win z našimi strankami!