CNC deli

Youlin je dovršeno podjetje za izdelavo delov po meri OEM, specializirano za proizvodnjo delov OEM CNC in storitve hitre CNC obdelave več kot 10 let in vedno ohranja najvišje standarde hitrosti dostave in zanesljive kakovosti natančnih CNC delov.

Profesionalna obdelava CNC delov Youlin vključuje CNC izdelavo kovinskih delov, CNC obdelavo plastike in nekatere težke materiale. Naši izdelki za CNC obdelavo se lahko uporabljajo v številnih panogah.

Sposobni smo zadovoljiti vaše potrebe po količini. Poleg naše hitre obdelave nudimo storitve CNC obdelave v majhnih, srednjih in velikih količinah. Naši CNC deli se uporabljajo v širokih panogah: avtomobilski industriji, elektroniki, zagonu strojne opreme, strojih, medicinskih napravah, robotiki itd. Imamo različne CNC stroje, ki so odgovorni za toleranco, obliko in strukturo. To pomeni, da bi lahko prihranili preglavice zaradi količine, ko razmišljate o CNC obdelavi.

Želite skrajšati proizvodni cikel in zmanjšati stroške komponent strojev? Z integriranimi več naprednimi tehnologijami lahko CNC obdelovalne storitve poenostavijo proizvodni proces in pospešijo veliko serijsko proizvodnjo CNC delov ter dosežejo višjo raven natančnosti in natančnosti.

Pošljite nam svoje CAD datoteke ali povpraševanje, hitra in brezplačna ponudba potrebnih CNC delov bo nazaj. Spravite svoje CNC obdelovalne dele v obdelavo v najkrajšem času.
Ali želite kupiti prilagojeno CNC deli izdelano na Kitajskem? Youlin je zagotovo vaša dobra izbira. Znani smo kot eden od znanih CNC deli proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem. Sprejmite predvsem posel OEM in ODM, ker ponujamo svetovalno skupino, delavce z bogatimi izkušnjami, upravljanje dobavne verige, različne rešitve in izvoz.